Odwiedz
księgę gości
i przeczytaj opinie o nas
ks

Menu 2

  • Menu 2
  • Menu 2
  • Menu 2
  • Menu 2
  • Menu 2
  • zupa krem z brokułów z prażonymi migdałami i zupa pieczarkowa z kulkami mięsnymi,
  • indyk pieczony z sosem żurawinowym,
  • półmisek mięs: zraziki wołowe, podudzia kurczaka, eskalopki wieprzowe, szaszłyki,
  • strogonoff,
  • kartacze z mięsem i paszteciki z barszczem czerwonym i rosołem.


Dodatki do dań gorących:

  • ryż, frytki, ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane (cząstki), talarki, kuleczki ziemniaczane, kluski śląskie, kasza gryczana, warzywa z wody, zestaw surówek.


Przystawki:

  • szczupak faszerowany,
  • szynka zawijana z serem mascarpone,
  • jaja faszerowane z kawiorem,
  • półmisek mięs pieczonych i rolad mięsnych,
  • galaretka wieprzowa,
  • schab w sosie śliwkowym,
  • faszerowany kurczak pieczony,
  • udko z kurczaka na pomarańczach,
  • śledź pod pierzynką.


Sałatki:

  • jarzynowa,
  • brokułowa z pieczarkami,
  • z piersi kurczaka na słodko.


Sosy:

  • tatarski, chrzanowy, jogurtowy.


Dodatki:

  • pieczywo białe i pełnoziarniste, napoje zimne, kompot domowy, półmiski warzyw świeżych i marynowanych.
2012-11-21 10:11 Opublikował: Admin

wszelkie prawa zastrzeżone www.zajazdrys.pl
projekt i realizacja Speed S.C.